Alles op voorraad
Levertijd 2-3 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Over Yafa Mode

Een mooie kleurrijke collectie, die vind je bij Yafa Mode.
Sinds 2001 heeft Yafa Mode een ware metamorfose ondergaan en is uitgegroeid tot een totaal concept met mode, schoenen en accessoires voor de vrouw.

Deze worden verkocht in onze winkels in Appelscha en Assen en nu ook via onze webwinkel en op Miinto. Onze winkel in Appelscha was de eerste vestiging en was in de jaren 80 en 90 al bekend als “De Textielsjop”. Aangezien de winkel grondig werd veranderd, paste deze naam er niet meer bij en werd de naam veranderd in Yafa Mode. In 2008 werd Yafa Mode uitgebreid met een vestiging in Assen. Deze winkel is gevestigd in het winkelcentrum “De Triade”. De winkels zijn ruim opgezet en sfeervol ingericht met veel natuurlijke materialen waardoor onze kledingstukken nog mooier tot hun recht komen.

Je vindt bij ons modieuze collecties met mooie uitgewerkte kleding voor een betaalbare prijs. Kleding moet comfortabel zitten en je een goed gevoel geven. Onze collecties worden met veel zorg geselecteerd en we doen er alles aan om onze collectie op al deze belangrijke punten te laten matchen. Neus eens lekker rond en ontdek de mooie collectie van Yafa Mode!

Yafamode - Over ons
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp